AUDIT EXPERT CONSULT S.R.L. este o societate de contabilitate, expertiza contabila, audit si servicii de consultanta din Iasi, infiintata in anul 2001, pentru a oferi solutii profesionale contabile si fiscale, societatilor comerciale, PFA-urilor, etc. de la infiintare si pâna la dizolvarea sau insolventa lor juridica.

Echipa noastra este formata din 15 membri, profesionisti, membri ai CECCAR, CAFR, Camerei Consultantilor Fiscali din Romania (CCFR) si economisti cu experiența. Ne caracterizeaza dinamismul, flexibilitatea si capabilitatea de adaptare la medii de lucru diverse.

Despre noi vorbesc cei peste 100 de clienti carora le prestam servicii de calitate dar si cei peste 12 ani de existenta pe piata din Romania.

Daca vrei si tu sa faci parte din elita celor care au de castigat in urma colaborarii cu noi, atunci contacteaza-ne pentru a ne cunoaste direct si pentru a iti oferi prima consultanta gratuita.

Ce putem face pentru tine si pentru compania ta?
Servicii complete financiar-contabile, optimizare fiscala, audit financiar, organizarea si conducerea evidentei contabile, servicii de resurse umane si de salarizare.

Principiile dupa care ne ghidam in colaborarea cu clientul sunt: incredere reciproca, confidentialitate, profesionalism, credibilitate si calitate.

Formular de contact